Kärra Hemstäd

Kärra Hemstäd har hjälpt hundratals kunder runt om hela Hisingen. Idag är vi ett effektivt team med kvalificerad och utbildad städpersonal som sätter kunden i centrum.

Vi jobbar med allt från hemstädning till små och medelstora företag med företagstädning. Vår ambition är att alla våra kunder ska vara nöjda och därför ger vi 100% nöjd kund-garanti och dessutom erbjuder vi våra tjänster till ett av marknadens bästa priser. Vi har utbildad personal och är ansvarsförsäkrade ifall olyckan skulle vara framme. Vi sätter miljön i fokus och all vår verksamhet ska präglas av ett aktivt miljötänkande där all kunskap tillvaratas.

Ett effektivt arbete för en hållbar miljö. Vi arbetar ständigt att förbättra miljöarbetet för att skona natur och miljö genom att använda miljövänliga medel, organisera våra transporter, sortera vårt avfall och kräva detsamma av våra underleverantörer. All vår verksamhet ska präglas av ett aktivt miljötänkande där all kunskap tillvaratas.

Vi är ett litet företag med en gedigen kunskap om städning. Vi är det lilla företaget med det stora drivet. För oss är miljön viktig och därför använder vi miljövänliga produkter i vårt arbete. Vi vill på så sett skona vår miljö och vår stad.
För oss är det viktigt att våra kunder känner förtroende för vårt företag. Därför är det alltid samma personal som städar på arbetsplatsen eller i bostaden. För att du som kund ska känna dig helt säker genomgår all vår personal en säkerhetsprövning med bland annat utdrag från belastningsregistret. Personalen bär alltid personliga ID-kort med foto på.
I dagens samhälle prioriterar vi karriär och familjeliv och för att hålla ihop vardagen köper vi kvalitetstid genom att anlita städhjälp. Det är här vi kommer in med vår vision om att kunna erbjuda den bästa servicen och kvalitén. Vi anlitas idag av både företag och privatpersoner.